lørdag 28. januar 2012

Hollys deilige essentials kolleksjon

Jeg har alltid vært glad i hollys sine klær. De har gode basis plagg som passer til mye annet. Det ligger nedlagt i grunnprinsippene deres at bare de beste materialer skal brukes. Plaggene er gode og myke noe som er viktig når de ofte er det innerste laget som ligger helt inn til huden. Alle plaggene til hollys er øko-tex-100 sertifisert. Dette betyr at de garanteres fri for skadelige stoffer.
Hollys sin stripete kolleksjon består av 97% økologisk bomull. Noe som er viktig i for dem i deres miljøvennlige profil.
Dette er bare noen få av plaggene epleskrinet har fra Hollys - alt er for øyeblikket satt ned med minst 25% - enkelt plagg betydelig mer. Vi holder prisene nedsatt kommende neste uke. De fleste av disse plaggene tilhører essentials kolleksjonen - og er plagg som vi har fast inne i vårt sortiment. Disse kommer igjen sesong etter sesong. Inne på nettsiden finner du plagene her: http://www.epleskrinet.no/manufacturers/hollys.

Ha en fortsatt fin dag viderer. Om få dager er jeg på vei til Københaven for å handle inn nye klær til neste høst og vinter. Vår klærne begynner å komme inn nå i løpet av neste uke.

1 kommentar: