mandag 30. juli 2012

Aya Naya - de nydeligste høstklær.

Sommeren begynner dessverre å nærme seg slutten. Vi nyter de siste dager på vår hytte i søgne skjærgården slik som vi pleier på denne tiden av året.
Neste uker kommer til å bli travle. Det er snart klart for en liten tur til oslo for innkjøp av nye klær. Litt rart nå som høsten nærmer seg å skulle kjøpe inn vår og sommerklær til 2013. Slik er det , alt handles inn 6 måneder i forveien.
De neste uker kommer det til å strømme på med esker av nytt tøy hos oss. Den første høst forsendelsen har vi allerede fått fra aya naya. Fargene denne høsten er fantastiske og helt etter min smak. Aya naya sine barneklær er allerde på plass i nettbutikken, og de første plaggene er sendt ut. Det kommer klær til oss fra aya naya to ganger til nå i august som vi gleder oss veldig til. Her er noen bilder av hva som allerede er på plass:










Du finner alt inne i nettbutikken her: http://www.epleskrinet.no/manufacturers/aya-naya

Ha en fortsatt fin dag..

Vibeke

tirsdag 24. juli 2012

Memini fleece - høstnyheter kommer snart.

Vi er utrolige glade i klærne til memini. De er designmessig nydelige i tillegg til å være gode og myke. Memini har lagt ut sin katalog for høsten-2012 og dette bildet er tatt fra denne. Det er bare å glede seg !

onsdag 18. juli 2012

sommer og litt sol i nytt badetøy

Her på sørlandet koser vi oss på sjøen. Det har heldigvis vært litt bedre vær i det siste, og ungene har kost seg med masse bading, både på hytta vår og på stranda hos mormor og morfar :)
 Vi har latt jentene få velge seg badeklær selv fra Epleskrinet, mens minstemann pent måtte ta det mor valgte :) Alle tre er storfornøyd med det de har fått, og det er mor også:) ( spesielt med at draktene har UV filter +50)






Badeklærne kan dere finne her: badetøy barn

Ha en super sommer!